Informații și aspecte juridice

Website-ul www.kawasakicluj.ro este operat de către COCMOTORS SRL, cu sediul social in Cluj Napoca, Str. Stefan Luchian nr.1,România, număr de telefon 0740 637 371 și adresă de email contact@kawasakicluj.ro.

Website-ul a fost realizat de:

REDPANDA ONE
contact@redpanda.one
www.redpanda.one

Aceste Website-uri au fost dezvoltate de CocMotors pentru a fi o sursă de informare și acces a utilizatorilor la produsele și serviciile oferite de CocMotors și își rezervă toate drepturile, inclusiv asupra bazei de date. Paginile de internet pot include, însă, legături și către alte pagini de internet ale furnizorilor săi pentru care nu ne asumăm nici un fel de raspundere legală privind confidențialitatea acestor date personale.

CONDIȚII PRIVIND LINKURILE / LINK AGREEMENT

1. Această pagină web este operată de o companie aparținând firmei CocMotors și cuprinde pagina de pornire (prima pagină) și toate celelalte pagini web ale acestui site.

2. Metrotehnica acceptă și permite crearea unor legături, respectiv linkuri corecte din punct de vedere juridic cu pagina de pornire și toate celelalte pagini web ale acestui site. Orice link trebuie să conțină o referire clară și precisă la pagina web a companiei COCMOTORS SRL; în special, întregul conținut al site-ului web kawasakicluj.ro va fi redat nealterat.

3. Se interzice în mod explicit crearea unor legături la sub-paginile individuale ale site-ului web al COCMOTORS SRL fără a se preciza denumirea clară a sursei originale (deep link).

4. CocMotors își rezervă dreptul de a refuza linkurile pentru anumite persoane, companii, organizații, grupuri de persoane și/sau grupuri de companii sau linkuri referitoare la anumite conținuturi web, pagini web sau site-uri web, fără a preciza motivele.

5. De asemenea, este interzisă crearea unor linkuri directe sau indirecte către site-ul web KawasakiCluj.ro care creează o asociere cu informații, conținuturi web, site-uri web sau pagini web nepermise din punct de vedere juridic, imorale, radicale din punct de vedere politic, discriminatorii, infracționale, care încalcă anumite prevederi sau cu un alt caracter similar. CocMotors neagă în mod explicit orice asociere cu astfel de conținuturi pe site-urile web respective, inclusiv toate sub-paginile.

6. CocMotors nu își asumă răspunderea pentru daunele sau dezavantajele, indiferent de natura și temeiul juridic al acestora, cauzate de linkuri care încalcă sau au încălcat aceste condiții privind crearea linkurilor.

7. CocMotors își rezervă dreptul de a revoca în orice moment acordul privind crearea linkului, chiar și fără a specifica motivele, precum și de a lua toate măsurile tehnice și/sau legale disponibile împotriva încălcării acestor condiții privind crearea linkurilor.

INFORMAȚII GENERALE

Toate prețurile sunt orientative și conțin TVA, dacă nu este specificat altceva. Pot exista situații in care prețurile afișate nu sunt de actualitate. Vă rugăm să ne contactati pentru informații detaliate și prețuri. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.

Informarea UE cu privire la consumul de carburant si emisii CO2 conform directiva CE 715/2007 : Valorile declarate au fost obtinute prin procedurile de masurare prevazute in directiva CE 715/2007. Valorile declarate nu se refera la un singur autovehicul si nu reprezinta parte componenta a ofertei, ci servesc exclusiv scopului de comparatie a diferitelor tipuri de autovehicule. Valori diferite ale consumului de carburant si emisiilor CO2 pot rezulta in mod deosebit din cauza dotarilor speciale si accesoriilor.

Datorita limitarilor specifice dotarilor sau motorizarii, exista posibilitatea sa nu fie posibila montarea accesoriilor dorite la autovehiculul selectat. Informatii despre disponibilitatea accesoriilor pentru modelul selectat precum si despre termenul de livrare îl puteti obtine de la consilierii noștri de vânzări. Pentru accesorii se acorda o garantie de 2 ani.

Toate imaginile, textele, preturile si alte informatii prezentate pe aceasta pagina web si pe cele conexe reprezinta informatii cu titlu informativ, fara a genera obligatii ferme. Va rugam tineti cont de faptul ca nu poate fi redata calitatea culorii la toate monitoarele. Imaginile pot contine si eventuale alte accesorii sau material decorative utilizate doar in scop fotografic. Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ulterioare. CocMotors SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori.